DAGENS.. | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

DAGENS..

Dagens humör: Lite blandat. Jag är typ glad, men jag bär också på en ganska jobbig inre stress, för det är mycket att göra nu. Och jag vet att det kommer att bli ännu mer att göra inom en snar framtid. Och sedan är jag lite ledsen för att jag ska åka ifrån Tobias idag också. Är alltid lite ledsen när jag ska åka härifrån, fastän jag vet att jag snart kommer att vara tillbaka här igen. Så ja, denna dag är verkligen full utav blandade känslor.

Dagens borde: Hmm.. jag vet inte. Eller jo, jag vet att jag borde skriva en artikel till Modegallerian, för det skulle vara skönt att få klart den. Men jag vet också att jag inte kommer att göra det idag eftersom jag inte vill sitta med det här hos Tobias, och jag kommer förmodligen komma hem på kvällen idag, och då kommer jag säkert bara vilja gå och lägga mig på direkten typ, haha. Det är ingen stress med att den ska in, så därför tror jag ändå inte att jag kommer skriva den idag. Utan jag kommer att göra det på en dag då jag känner att det passar lite bättre. Så därför känns det lite dumt att skriva det på “dagens borde”. Men i och för sig, dom där grejerna som man vet att det skulle vara bra om man fick gjort idag men som man också vet att man inte kommer att göra idag kanske är just precis dom grejerna som ska stå under “dagens borde”, haha.

Dagens frisyr: Just nu har jag bara håret utsläppt. Men funderar på om jag kanske ska göra någon typ utav halvuppsättning.

Dagens smink: Inget för tillfället. Men jag tror att jag kommer sminka mig lite senare idag, och då blir det nog bara en helt vanlig vardagsmakeup. Blir så för det mesta nu på sommaren, vem orkar ögonskugga, eyeliner och läppstift i värmen liksom? haha.

Dagens klädsel: En lila croppad hoodie med orange text på, ett par svarta shorts med snörningsdetaljer och ett par svarta “chunky” sneakers.

Dagens planer: Inte så mycket. Just nu sitter jag och väntar på att Tobias ska gå upp ur sängen så att vi kan kolla något avsnitt utav “The Rain” tillsammans. Sedan vet jag inte vad som händer under dagen. Ska ju som sagt åka hem från Tobias idag också, men det blir som sagt förmodligen framåt kvällen. Och då vet jag att jag ska handla lite grejer på mataffären på vägen hem, men det är typ det enda jag vet som jag ska göra idag, haha. Så nej, jag har inte direkt några större planer för den här dagen, haha.

Dagens materiella vill ha: Har inget specifikt som jag känner att jag vill ha. Däremot har jag dom senaste dagarna känt ett extremt sug efter att typ åka till ett shoppingcenter och GÅ LOSS. Haha, är så himla sugen på att köpa en massa nya sommarkläder. Känner inte att jag gillar så många utav dom sommarplaggen som jag redan har, min stil har förändrats en del sedan jag köpte dom.

Dagens fundering: Nej, jag kommer inte på något. Det står still. Tyvärr.

Dagens längtan: En stressfri vardag. Vilket jag tyvärr aldrig tror att jag kommer att få. För stressen sitter fan i min själ. Jag är en stressad människa bara, och så är det. Usch, vad deppigt det lät. Men ibland är saker lite deppiga och så är det med det. Man ska inte be om ursäkt för att man inte bara sprider “happy clappy”-vibes hela tiden. För ibland måste man faktiskt ta upp dom tråkigare och jobbigare delarna utav livet också. Jag tror att det är otroligt viktigt.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats