MartinaOlsson

Annons

INTERVJU MED SOFIA NILSSON – TJEJEN BAKOM SMNMODE

comingsoon3

Fullständigt namn: Sofia Maria Nilsson
Ålder: 17
Bor: Uddevalla
Gör: Pluggar Teknin & Företagsamhet på Uddvealla Gymnasieskola, bloggar och arbetar som reporter för kulturungdom.
Blogg: http://smnmode.blogg.se

Din blogg är ju faktiskt ganska stor och väldigt välbesökt, ungefär hur många unika besökare har du om dagen? Och varför tror du att din blogg har blivit så stor som den faktiskt har blivit?
SVAR: Jag har just nu runt 1500 unika besökare per dag och det är ju jättekul! Varför vet jag väl inte riktigt, men jag uppdaterar ca 5-8 gånger om dagen, lägger ut mycket bilder och har tävlingar! Jag svarar på alla kommentarer jag får också och kommenterar även andra bloggar! Folk gillar väl bloggen och läser den 😀

Du bor ju i Uddevalla, jag själv bor ca 3 mil därifrån, så jag är där ganska ofta och vet därför att det inte är någon speciellt stor stad. Händer det att du blir igenkänd av läsare och så när du går runt på gatorna där?
SVAR: Uddevalla är ju inte en så stor stad nej, men det händer att jag får kommentarer, mail eller att folk lägger till mig på Facebook och säger att dom sett mig på stan eller bussen, vilket är skitkul!
Jag brukar ju vara i bland annat Göteborg ganska ofta också så det händer att folk kommer fram och det är ju jättekul att folk vågar!

smnmode1

Din blogg är ju främst inriktat på mode, det hörs ju redan på bloggadressens namn. Har du alltid varit intresserad av mode & kläder och vad är det som du tycker är så kul med just det?
SVAR: På sätt och vis har jag altid varit det men det började väl komma fram lite mer för ca 1 år sedan. Det som är kul är att man kan ha så många olika stilar med ett och samma plagg, göra olika kombinationer beroende på humör och hur en liten accessoar kan förgylla hela outfiten! Många av mina kompisar och läsare förstår inte hur jag har råd med alla kläder, men min  hemlighet är att jag är snål, riktigt snål! Jag brakar alltid igenom affärernas reaställ och ofta hittar jag det perfekta plagget!

Hur skulle du beskriva din klädstil med 3 ord?
SVAR: Varierande, personlig och gosig.

Vad är dina bästa tips på jackor eller liknande om man vill hålla sig varm i höst med samtidigt vara snygg, rekommenderar du någon speciell klädkedja eller liknande?
SVAR: Själv skulle jag satsa på en parkas eller en fodrad skinnjacka, parkasen är ju underbart skön eftersom den är så snygg och man behöver inte vara ultimat snygg om man bara ska gå till skolan. Skinnjackan kan man däremot använda om man ska iväg någonstans!

smnmode3

Vilka är dina 5 ”måsten” när det gäller kläder, accessoarer & skor i höst?
SVAR: Brun och svart skinnjacka, kilklackar, den stora mysiga halsduken, en stor klocka att hålla tiden med i höst och vinter vädret, samt hårspännet/snygga hårklämmor för horribla hårdagar. En snygg hårupsättning görs enkelt med lite spännen.

Vad tycker du att man ska tänka på om man vill skriva en bra blogg och dra mycket trafik till sin blogg?
SVAR: 
Jag tycker att man inte ska ha för mycket bilder eller för mycket text, en GIF animation passar istället för att ha 20 bilder på rad i sådana fall! Tävlingar och annat kul lockar nog också en del besökare på samma gång som man kan bygga upp ett eget nätverk.
Om man ska lägga upp dagens outfit och sådana bilder tycker jag inte att man ska lägga upp mobilbilder som är halvsuddiga, utan satsa på en digitial kompaktkamera om man inte vill eller har råd med att köpa en system! Jag använder för tillfället en kompaktkamera från Sony. Och personligen tycker jag att Sony har de bästa kompaktkamerorna.
Att också kolla andras bloggar och kommentera är bra, samt att svara på kommentarer man får!

smnmode2

——————————————————————————————-
Tusen tack till Sofia som ställde upp och svarade på några frågor!
Vill du också bli intervjuad?
Släng in en kommentar till det här inlägget om att du är intresserad eller maila mig på maartiina.olsson@hotmail.com.

 

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats