JULKALENDER - LUCKA 15 | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

JULKALENDER – LUCKA 15

Inlägget är i samarbete med Solinotes.

klarlucka15

Dagens lucka sponsras utav Solinotes som är ett helt nytt märke på marknaden här i Sverige! Solinotes parfymer började säljas exklusivt på H&M här i Sverige för cirka en månad sedan, och nu har ni alltså chansen att få testa tre stycken olika dofter från det här nya och spännande märket 🙂 Dofterna du kan vinna är Figtree Flower, Rose och Vanilla. Det är alltså en person som kommer att vinna alla dessa tre dofter. Det som är så speciellt med just Solinotes parfymer är att dom är speciellt framtagna för att kunna användas tillsammans två och två eller tre och tre, så att man ska kunna experimentera fram sin helt egna personliga doft! Det är en superrolig idé tycker jag 🙂 Men dom funkar självklart utmärkt att använda separat också om man hellre önskar det.

TÄVLINGSREGLER
Skriv en kommentar till det här inlägget där det står att du är med och tävlar, så har du chansen att vinna dessa tre dofter!

Vinnaren dras den 22:e december och kommer att kontaktas via mail.
Lycka till! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. wiolettan

    Jag älskar tävlingar, så spännande men jag kan inte använda parfymer eftersom min man är allergisk. Så jag gör så här, jag är med, men om jag vinner så skänker jag den vinsten till LINA, hon som skrev i sin kommentar att hon älskar att testa nya produkter. Du får sända vinsten direkt till henne. Så, nu är vi två som hoppas att jag vinner.

  2. Lina

    Men åh jag är så med!! Jag älskar att testa nya produkter & nya parfymer skulle sitta fint här hos mig då min håller på att ta slut kram!

Annons
stats