JULKALENDER - LUCKA 7 | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

JULKALENDER – LUCKA 7

Inlägget är i samarbete med Coolstuff.

klarlucka7

Dagens lucka sponsras utav Coolstuff, som faktiskt är en hemsida där jag har handlat julklappar väldigt ofta. Jag tycker att det är en väldigt bra hemsida för just julklappsshopping då dom typ har allt mellan himmel och jord, och sedan har dom ganska mycket grejer som är lite roligare – som t.ex. denna powerbank som är formad som olika emojis, mycket roligare än en vanlig svart powerbank ju! Och det är just en sådan här powerbank som ni har chansen att vinna idag, så läs vidare för att se vad ni ska göra för att ha chansen att vinna!

Powerbanken finns som fem olika emojis, och det är dom som visas på bilderna här ovan, alltså: Cat Heart Eyes, Kiss & Heart Blow, Laughing with Tears, Unicorn och Poop.

Vill du läsa mer om produkten klickar du här.

TÄVLINGSREGLER
Skriv en kommentar till det här inlägget där det står att du är med och tävlar, samt skriv vilken emoji du skulle vilja ha om du vinner.

Vinnaren dras den 14:e december och kommer att kontaktas via mail.
Lycka till! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Jag är med! Jag är dock osäker på om jag vill ha den skrattande med tårar som sprutar (eftersom att det är min mest passande och mest skickade emojis) eller den kyssande med ett hjärta. För den är min näst mest använda ^^, 🙂

Annons
stats