DIY NAILART: GRAFISKT | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

DIY NAILART: GRAFISKT

nailart2nailart3nailart4

1. Lägg ett baslack. Jag använder mig utav lacket “Garlic Nail Treatment” från Absolute New York som också verkar stärkande för naglarna. Köp produkten här.
2. Välj ett lack som du vill ha som basfärg i din design och lacka alla dina naglar med detta. Jag använde mig utav ett lack i färgen “I Want To Be A-lone Star” från O.P.I. Köp produkten här.
3. Välj sedan en lack som du målar linjer i form utav trianglar med på dina naglar. Jag valde att variera lite mellan att göra uppåtpekande och nedåtpekande trianglar. Jag använde mig utav ett lack i färgen “Bleu Nigelle” från Yves Rocher. Köp produkten här. Och för att måla linjerna använde jag mig utav en eyelinerpensel i silikon från Real Techniques. Ska du måla linjer på dina naglar med fri hand rekommenderar jag dig att använda dig av en pensel, och har du ingen pensel som är anpassad för naglarna så är en makeuppensel i silikon det bästa då den inte förstörs utav nagellacket. Köp produkten här.
4. Välj sedan ut ett annat lack som du applicerar på nedre partiet utav dina naglar, inom ramarna för dina trianglar som du har målat. Jag valde ett glitterlack i färgen “Let’s Dew It” från China Glaze. Köp produkten här. Tycker du att det är svårt att applicera lacket med applikatorn som följer med ditt lack så kan du självklart använda en liten pensel till detta också, som i det föregående momentet.
5. Avsluta med ett topplack för att ge din look en fin finish och för att hjälpa den att hålla så länge som möjligt. Jag använde mig utav “Gelology Top Coat” från Ciaté. Köp produkten här.

2013-051nailart5

Här har ni några fler bilder på det färdig resultatet också, fotade några med mobilen ute i dagsljuset också för det gör färgerna och detaljerna mycket mer rättvisa, sånt försvinner ju lätt när man har blixtar och grejer. Som ni kanske ser så blev det typ en “tie dye”-effekt (jag tror att det kallas så när man “drar ut” färgen i alla fall) på tummen och det var inte meningen utav det blev så för att det blå lacket inte hade torkat helt innan jag applicerade topplacket. Först blev jag helt förfärad typ (haha typical me) men sedan tyckte jag typ att det var synd att det inte blev likadant på dom andra naglarna, för dom hade ju torkat. Men jag tyckte den effekten blev rätt cool faktiskt. Men ja, om ni inte alls tycker att det är snyggt så tänk på att vara väldigt, väldigt noggranna med att allt lack har torkat ordentligt innan ni applicerar topplacket. Och som jag har sagt förr, jag är verkligen ingen expert på naglar och jag vet att det finns så många andra som är mycket duktigare än mig på sådana här grejer. Men jag tycker det är kul att prova ibland och delar gärna med mig till er av vad jag lyckas åstadkomma som en kul grej bara, alla kan inte vara experter på allt!

Inlägget innehåller affiliatelänkar.
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats