YOU HAVE THIS ONE LIFE. HOW DO YOU WANNA SPEND IT? APOLOGIZING? REGRETTING? QUESTIONING? HATING YOURSELF? DIETING? RUNNING AFTER PEOPLE WHO DON'T SEE YOU? BE BRAVE. BELIEVE IN YOURSELF. DO WHAT FEELS GOOD. TAKE RISKS. YOU HAVE THIS ONE LIFE. MAKE YOURSELF PROUD. | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

YOU HAVE THIS ONE LIFE. HOW DO YOU WANNA SPEND IT? APOLOGIZING? REGRETTING? QUESTIONING? HATING YOURSELF? DIETING? RUNNING AFTER PEOPLE WHO DON’T SEE YOU? BE BRAVE. BELIEVE IN YOURSELF. DO WHAT FEELS GOOD. TAKE RISKS. YOU HAVE THIS ONE LIFE. MAKE YOURSELF PROUD.

selfie417

Hej finisar! Hur är det med er? Och hur är vädret just nu där ni befinner er? Vi har ju typ haft världens värmebölja i hela Sverige nu under dom senaste dagarna, men nu verkar i alla fall vädret här där jag bor ha återgått till lite mer normalt vårväder för Sverige. Det vill säga: 12 grader och duggregn. Haha. Men vet ni vad? Jag tycker faktiskt att det är lite skönt. Missförstå mig inte nu, jag ÄLSKAR sol och värme, det är mitt absoluta favoritväder och jag har verkligen njutit utav dom här varma dagarna som vi har haft nu. Men problemet är att just eftersom jag älskar sol och värme så mycket, och att vi tyvärr inte har så mycket utav det här i Sverige, så blir jag så besatt utav att ta vara på vädret när det väl är 25 grader och strålande sol så jag får liksom inte så mycket annat gjort, haha. Dom dagarna är inte mina produktivaste dagar, om man säger så. Jag gör det som absolut måste göras men inget mer, för att jag vill kunna vara ute i det fina vädret så många timmar som möjligt. Så därför är det skönt med sådana här dagar med lite sämre väder inemellan också (men det får inte bli för ofta, hör på vad jag säger nu vädergudarna, missförstå mig INTE på den här punkten!) så att jag inte behöver känna sådan himla stress över att ta vara på vädret. Och så att jag med gott samvete kan få lägga ner tid på att göra grejer som kräver att jag vistas inomhus. I princip hela den här morgonen har jag t.ex. spenderat med att jobba framför datorn. Och det har varit SÅ skönt. Älskar när man kommer in i ett bra workflow och bara röjer undan en massa, massa, massa grejer som ska göras. Nej, idag blir en produktiv dag, det känner jag. Och det är jag så glad för, för det behövs verkligen efter dom är slappardagarna som jag har haft nu på senaste, haha! Balans mina vänner, balans. Det är ett bra ord.

“Hej du produktiva dag! Long time no see – men äntligen är du här, jag har saknat dig!”
/ Martina som hälsar denna dagen välkommen.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats