INTERVJU MED CAROLINE BLOMBERG - OM MODEINTRESSET, MATINTRESSET OCH LITE FRUKOSTTIPS. | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

INTERVJU MED CAROLINE BLOMBERG – OM MODEINTRESSET, MATINTRESSET OCH LITE FRUKOSTTIPS.

caroline1

Namn: Caroline Blomberg
Ålder: 19
Bor: Karlstad
Gör: Jobbar
Blogg: blombergs.vionno.net
Instagram: @blombergs

I din blogg får man se väldigt mycket fina bilder. Många utav dom är på mat, har du ett stort matintresse eller gillar du helt enkelt bara att fotografera måltider?
– Jag älskar mat i alla dess former, så ja ett matintresse har jag samtidigt som jag tycker att det är roligt att fota mat. Speciellt när jag och tjejerna slår till med megabrunch, då är alltid kameran med i högsta hugg!

Som sagt, det är mycket bilder på mat i din blogg. Framförallt är det mycket bilder på frukostar. Frukost är ju faktiskt en måltid som kan kännas lite svår att få i sig på morgonen trots att det är dagens viktigaste mål. Har du några tips på hur man kan ordna en lite roligare frukost som är enklare att få i sig?
– Jag har tidigare haft väldigt svårt att få i mig mat på morgonen, för kanske två år sedan hade jag verkligen inte några hungerkänslor alls på morgonen. Vet inte riktigt vad som fick det att vända till att jag idag älskar frukost. Ett tips kan ju vara att köpa hem de saker man tycker om till frukost, som t.ex. sitt favoritbröd, flingor, pålägg och juice! Och sen att man tar sig tid att äta frukosten på morgonen i lugn och ro utan stress!

caroline1

En av Carolines alla underbara frukostar – ni hittar många fler i hennes blogg!

Det är också mycket mode i din blogg. Allt från inspirationscollage till dina egna outfits. Vart kommer ditt modeintresse från och när började det?
– Jag vet inte riktigt hur det startade men jag har alltid tyckt om kläder och genom det så har ett modeintresse utvecklats!

Hur skulle du beskriva din klädstil?
– Min klädstil är väldigt blandad, ena dagen har jag en supersöt topp från Odd Molly och andra dagen har jag slitna boyfriend-jeans med v-ringad t-shirt och nikekskor. Jag vet inte hur jag ska beskriva min stil, men jag använder det jag tycker är snyggt och mixar ihop en outfit utav det.

caroline2

När du tipsar om kläder i din blogg så är det oftast inte svindyra plagg du tipsar om, utan mest snygga budgetplagg. Vart hittar man dom snyggaste plaggen och accessoarerna som också är lite snälla mot plånboken enligt dig?
– Jag hittar alla mina budgetfynd på Gina Tricot, H&M och Nelly.

Och till sist, vem skulle du säga är idealläsaren för din blogg? Vad ska man tycka om och vara intresserad av för att även tycka om din blogg tror du?
– Den var svår, men kanske en person som tycker om mycket bilder på mat och som gillar att få inspiration!

Skärmdumpar4

—————————————————————————————————————————————————————

Tusen tack till Caroline som ställde upp på den här intervjun!
Har du önskemål på en bloggare som du skulle vilja att jag intervjuade eller har du kanske själv en blogg och vill bli intervjuad? Då ska du skicka iväg ett mail till maartiina.olsson@hotmail.com.
 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats