INTERVJU MED FILIPPA HÄGG - OM KLÄDER, SHOPPINGTIPS OCH KÄRLEKEN TILL ATT RESA. | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

INTERVJU MED FILIPPA HÄGG – OM KLÄDER, SHOPPINGTIPS OCH KÄRLEKEN TILL ATT RESA.

filippa8

Namn: Filippa Hägg
Ålder: 20
Bor: London
Gör: Ska börja plugga.

Blogg: filippahagg.com
Instagram: @filippahagg

 

I headern på din blogg står det “sweden – new york – london”. Varför står dessa städer och detta land där? Vad representerar dom i ditt liv?
– Sverige har jag ju bott mesta delen av mitt liv i, det är här jag är född och har min bas. I New York bodde jag ett par månader förra året och pluggade engelska samt ett par kurser på FIT. Just nu bor jag i London och kommer till hösten att börja plugga här.

När man läser din blogg får man intrycket av att du reser mycket och nästan lever som ett litet “jet-set-liv”. Vad är det du gillar så mycket med att resa? Tycker du bara att det finns positiva saker med att resa eller finns det något du tycker är negativt med det också?
– Jag älskar att resa eftersom jag tycker att det är roligt att se nya miljöer och träffa nya människor. Jag får väldigt mycket inspiration i storstäder och känner mig “levande” 😉 . Dock så är det viktigt att komma hem ibland och bara varva ner och ta det lugnt.

2014-08-191

 Några bilder på Filippa som alla är tagna i olika delar av världen. 1. New York 2. rue Saint-Honoré PARIS 3. Purobeach Palma 4. Illetes, Mallorca 5. Puerto Portals, Mallorca 6. Beach Blanket Babylon Notting Hill.

Vilka är dina topp tre tips när det gäller resmål? Och varför väljer du att tipsa om just dessa länder/städer?
– Svårt eftersom jag sett långt ifrån alla ställen jag vill se, men mina favoritresmål som jag längtar efter att besöka just nu är dessa tre nedan. Väljer att tipsa om dessa ställen eftersom de alla tre ligger mig varmt om hjärtat och jag just nu längtar dit! 😉
New York – Sprudlande stad med massor av liv och rörelse. Verkligen en stad som aldrig sover.
Paris (och hela franska rivieran) – Jag älskar Frankrike, allt ifrån dess arkitektur, kultur, människor och mode.
Capri – Magisk ö utanför Italien som jag längtar tillbaka till. Utsikten från toppen av ön är extremt vacker och jag tycker det vilar en slags mystik över hela Capri.

Du har ju också en fantastisk klädstil och är alltid supersnyggt klädd på bilderna du lägger upp. Vart shoppar du helst dina kläder?
– Åh, tack vad glad jag blir! 🙂 Jag älskar att shoppa på Zara, köper nästan alla mina kläder där. Men sedan gillar jag att hitta lite plagg här och var som man kan matcha till olika saker. När jag är i Stockholm så brukar jag spana in Monroe i Sturegallerian, Internationella designers på NK och 70% rean på Nathalie Schuterman. I London finns det många roliga budgetbutiker på Oxford Street. New Look, Zara, Topshop, H&M o.s.v. I New York är favoriterna 5:e våningen på SAKS, Piperlime i Soho och BCBG.

2014-08-19

Tre av alla Filippas supersnygga outfits.

Favoritplagget i garderoben och varför?
– Mina boots från Alberto Fermani som jag har använt i flera år. Samt min svarta skinnjacka från Zara. Båda plaggen ser ni på bilden nedan.

f4fd7f753438e2ea16a37d39cd264a40

Om du skulle berätta fem saker om dig själv/ditt liv som du tycker är intressanta, vilka saker skulle du välja att berätta då?
1.
Jag har varit elevrådsordförande och alltid gillat att ta ansvar. Storasyster yes!
2. När jag var liten var min största dröm att vara med i Lilla Melodifestivalen (skickade in bidrag flera gånger men kom tyvärr aldrig med). Två andra drömmar jag haft var att bli statsminister samt chefredaktör på franska Vouge.
3. Jag ger mig aldrig utan är extremt målinriktad och jobbar hårt för det jag verkligen vill.
4. Jag älskar kläder och väskor och undrar om jag någonsin kommer sluta göra det.
5. Av vänner beskrivs jag ofta som positiv, spontan och lite halvgalen.

—————————————————————————————————————————————————————

Tusen tack till Filippa som ställde upp på den här intervjun!
Har du egna önskemål på en bloggare som du skulle vilja att jag intervjuade? Eller har du kanske en blogg själv och tycker att du passar för en intervju? Då ska du skicka ett mail med den informationen till maartiina.olsson@hotmail.com.

 

 

 
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats