MITT 2013 | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

MITT 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag gjorde väl säkert en massa nya saker. Omöjligt att komma ihåg alla. Men jag gick på min första bal (i min drömklänning från Forever Unique), började gymnasiet, åkte på min första campingsemester – till Öland med Tobias och hans familj, första gången jag var på Öland också för den delen, så där var ytterliggare två saker till som jag gjorde för första gången i år. Finns säkert massa mer småsaker, men det är dessa jag kommer ihåg mest.

balskolasolliden

Hur har ditt 2013 varit?

I sin helhet har det varit ett bra år. Haft en lite jobbigare period någon gång under våren där, men sånt är livet. Har kommit något bra ut av allt som har hänt under detta året, så jag måste ändå kalla 2013 för ett bra år. Har lärt mig en hel del under året också och det är sånt som man alltid ska sätta stort värde på. 

Blev du kär i år?

Alltså, jag och min pojkvän blev ju tillsammans 2012. Så det var ju det året jag blev kär i honom. Men jag tycker ändå att man kan säga att jag blev kär i år också, för jag blir mer och mer kär i Tobias för varje dag som går. Så på sätt och vis har jag ju blivit kär 2013 också, kär på nytt – hela tiden, typ.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig att glömma?

11 februari, min och Tobias 1-års dag. Det var en jättefin och bra dag och den största anledningen till att jag aldrig kommer glömma den är för att Tobias blev så glad för min present jag gav till honom den dagen att han grät glädjetårar. Och jag blir fortfarande jätteglad när jag tänker på att jag faktiskt kan göra han så glad.

Vad är din största framgång 2013?

Det måste vara bloggen. Har sagt det varenda år sedan jag startade bloggen, men det är ju faktiskt så. Min blogg har bara växt sedan jag startade den år 2011. Tänker inte så mycket på att den har blivit större när jag bara kollar på besöksantalet, klart att man ser att siffran bli högre. Men det är ju ändå bara massa siffror, jag tycker att jag får mycket bättre perspektiv på det när jag kollar på “topplistan” här på Myshowroom och ser att jag faktiskt är med på den och vilka personer jag ändå ligger före. Det känns jättekul, tack till alla er som kikar in här varje dag! 🙂 

Bästa köpet?

Min kamera, helt klart. Hade aldrig kunnat ha bloggen utan den, en blogg med dåliga bilder = dålig blogg. Så är det ju. Fick ju kameran i födelsedagspresent först – men det var 2011. Sen gick den sönder för några månader sedan, och då köpte jag en ny för en del av mina sparpengar på mitt sparkonto.. så mamma fick ta ut dom till mig. Haha. Köpte i princip samma kamera, fast i nyare modell bara. Den jag hade haft innan fanns inte i butik längre så då fick det bli så.

nikon

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder, helt utan tvekan. Som vanligt!

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Såklart, många saker gjorde mig riktigt glad. Jag är så himla dålig på att minnas vilka saker som var vilket år bara. Haha, har aldrig varit speciellt duktig på sånt. Men Tobias måste ju helt klart vara den som har gjort mig mest glad. Han har alltid ställt upp för mig när ingen annan har velat göra det. Och sånt gör mig riktigt glad och jag uppskattar det så otroligt mycket. Det bevisar att han inte “bara” är min pojkvän, utan han är en riktigt sann vän också som jag mer än gärna kallar för min bästa vän.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Gårdakvarnar & Skit – Håkan Hellström, Yellow – Coldplay, Miss Decibel – Medina, Applause – Lady Gaga, The Other Side – Jason Derulo, Buttons – The Pussycat Dolls, Of The Night – Bastille, Trumpsta – Continez & Djuro ft. Treyy G, Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din – Håkan Hellström, She Wolf (Falling to Pieces) – David Guetta ft. Sia.

Vem har du umgåts mest med?

Tobias, helt klart. Och det ångrar jag absolut inte. 

Har du haft ett förhållande under 2013?

Yes, hela 2013. Och jag hoppas att jag kommer ha samma förhållande hela 2014 och 2015 och 2016.. och 2017.. osvosv

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

En lite roligare skoltid tror jag. Skoltiden 2013 har väl inte varit tråkig egentligen, det skulle jag inte säga. Men den skulle kunna varit lite bättre. Men jag tvekar faktiskt inte på att detta året kommer att bli bättre när det kommer till det. Så det känns härligt! 🙂

Vad gjorde du på din födelsedag?

På min födelsedag fick jag presenter och var hemma hos mig med min famil, mormor och morfar och Tobias och åt rosa prinsesstårta. Supér!

Senast överförda76

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Det finns det säkert. Saker kan väl alltid bli bättre. Men eftersom jag ändå tycker att mitt år har varit bra så väljer jag att säga att jag inte skulle vilja ändra på något som har hänt detta året. För då skulle allt förmodligen inte se ut som det gör nu.

Vem saknade du?

Saknade Tobias varje sekund som vi inte var med varandra, så ja, det var väl det. Måste ju ha saknat han mest av alla under året då. Även om vi träffades ofta.

De bästa nya människorna du träffade?

Åh, svårt. Kan inte peka ut någon som “den bästa” tror jag. Är glad att jag har träffat alla i min nya klass på gymnasiet nu ju, gillar ju alla även om jag umgås mer med vissa än med andra. Tycker det är skitkul att ha träffat och att jag går i samma klass som folk som Tuna t.ex. som jag inte direkt hade träffat innan men börjat lära känna nu och så har vi typ samma humor och sånt, så härligt när man träffar såna människor! 🙂

kompisar

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

“If someone treats you like crap, just remember there is something wrong with them, not you. Normal people don’t go around destroying other human beings.” – något som alla borde veta tycker jag, för det är helt sant.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats