VINN EN VALFRI KLOCKA FRÅN STILRENAKLOCKOR! | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

VINN EN VALFRI KLOCKA FRÅN STILRENAKLOCKOR!

vinstexempel

Hos Stilrenaklockor hittar ni många supertrendiga klockor i olika modeller, det finns något som passar alla! 🙂
Nu har ni chansen att vinna en valfri klocka ur deras sortiment till ett värde av högst 499kr. Ovan ser ni några exempel på klockor man kan vinna 🙂

TÄVLINGSREGLER
* Gå in HÄR och välj ut vilken klocka du vill vinna, klicka sedan upp informationssidan om klockan där du hittar en “Gilla”-knapp som du ska klicka på.
* Gilla Stilrenaklockor på Facebook, detta gör du HÄR.
* Skriv en kommentar till detta inlägget med länk till klockan du vill vinna och motivera även varför just du ska vinna.

FRIVILLIGT FÖR DIG MED BLOGG
* Skriv ett inlägg om denna tävling i din blogg med länk till detta inlägget samt en länk till Stilrenaklockor (ger större vinstchans).

Vinnaren dras den 4 augusti och kommer att kontaktas via mail. (avslutningsdatumet framflyttat, mycket stor chans att vinna så passa på nu!)
Lycka till! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Jag har gillat allt man ska!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna en Classic Southampton Dam ( http://stilrenaklockor.se/produkt/classic-southampton-dam/ ) för jag älskar klockor och har velat ha en DW klocka i flera år men har aldrig kunnat köpa den. Men det är verkligen en av de snyggaste klockorna jag har sett och den passar till allt! Dessutom kommer jag alltid sent så det skulle vara bra tt ha den så jag slipper ta upp mobilen hela tiden 🙂

 2. ❤ w i l m a ❤

  Jag är med! 🙂
  Har gillat på Facebook och ifall jag vann skulle denna klockan i rosa få sitta på min arm:
  http://stilrenaklockor.se/produkt/jq-142/
  Älskar färgen och har någon sånhär förkärlek till klockor, vilket är lite hemskt eftersom att klockor är en väldigt dyr accessoar och därför skulle det varit så grymt med en snygg klocka och sparade pengar!
  Kram ❤

 3. ♡ Hanna Andersson ♡

  Sv: Självklart är jag med!
  JAG ÄR MED!
  Jag vill vinna denna klocka: http://stilrenaklockor.se/produkt/classic-southampton-dam/ och gillade den klockan på fb, gillar även deras hemsida på fb, Hanna Andersson.
  Jag skulle sååå gärna vilja vinna, jag har väldigt länge velat ha en DW klocka, och nu har jag äntligen chansen att vinna en. Tycker att de har varit alldeles för dyra för att köpa. Det skulle vara så grymt att ha en helt ny klocka till skolstarten i höst, och dessutom en DW klocka.
  Hoppas såååå mycket att jag vinner, kram!

 4. LYDIA

  http://stilrenaklockor.se/produkt/classic-southampton-dam/
  Jag har alltid velat ha en DW klocka!Tycker jag har valt passar bra till snygga blusar och shorts eller en snygg blus med ljusa jeans! Om jag kulle vinna skulle dom klockan användas nästan varje dag! Inte bara för att den är snygg utan också för att jag måste bli bättre att hålla koll på tiden nu när jag börjar högstadiet! Om jag van skulle den klockan använndas med mycket kärlek! har altid velat ha en sån klocka 🙂 Och jag fyller år snart så det hade varit en tidig födelsedags precent 🙂

Annons
stats