Gerlesborg | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

Gerlesborg

Till att börja med vill jag bara säga att jag ÄNTLIGEN har lärt mig hur det där stället stavades. Har ju skrivit Gällersborg i alla andra inlägg. Men såg på skylten när vi kom dit att det va Gerlesborg det skulle va.

Nu tänkte jag iallafall berätta vad vi gjorde där i onsdags mellan 09.00 – 14.oo typ.

Det va typ som att vi skulle gå i konstskola. Och vi fick göra tre uppgifter. Den första var att vi alla stog vid varsitt staffli runt ett stileben som hon hade ställt upp. Och så skulle vi måla något som vi såg där och sedan skulle vi byta plats med varandra. Så att alla målade på varandras. Så höll man på så tills man kom tillbaka till sin egen plats.

Den andra uppgiften var att vi skulle välja en del av stilebenet och så skulle vi försöka “måla” av det med hjälp av silkespapper som vi skulle riva ut och klistra fast med tapetklister på ett papper. Det här var faktiskt sjukt svårt. För det är ju jättesvårt att riva jämnt i sånna papper liksom.

Den tredje uppgiften var att vi skulle välja en del av stilebenet och måla av det med oljefärger. Den här uppgiften var lättast och därför roligast. Haha nädå. Men ändå, ni fattar hur jag menar. Jag blev liksom nöjdast med den bildne jag gjorde på den uppgiften, och därför tyckte jag ju att den var roligast såklart 😉

Ah sedan så skulle vi äta där. Och jag fick typ en chock när jag såg att mattanterna la upp maten åt en. För jag äter väldigt lite och dom la ju upp värsta mycket, och dessutom visste jag att jag ändå inte skulle tycka om dwet särskilt mycket, haha inget illa menat men sån är jag. Men jag åt lite iallafall 🙂 Sedan åt vi av Sandras kaka som hon hade med sig. Och så smulade den typ somfan, så det blev typ smulspår efter oss i korridoren. Haha.

Sen gick vi catwalk på ett vitt långt papper som var utlagt på golvet i ett rum. Och det skulle vi väl aldrig gjort eftersom att vi skulle använda det pappret sedan. Haha. Men aja skitsamma. Det va lite om vad vi gjorde på konstskolan iallafall.

Senare ska jag uppdatera om kvällen 😉 Spännande, uuh?

Snapshot_20110331_5

ttyl<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats