JULKALENDER - LUCKA 23 | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

JULKALENDER – LUCKA 23

Inlägget är i samarbete med 7East.

Näst sista luckan i min julkalender sponsras utav 7East, det kanske är ett namn som låter bekant för några utav er? Det var nämligen även detta företag som skickade mig det fina “Pangea-halsbandet” som jag visade för er i det här inlägget för några dagar sedan, vars budskap berörde mig djupt. Kanske blev du sugen på ett likadant halsband efter att ha läst det inlägget? Eller så känner du att du vill ha något annat utav 7East’s superfina smycken? Då är det här luckan för dig! Nu har du nämligen chansen att vinna ett valfritt smycke till ett värde utav max 399kr ur deras sortiment 🙂 Du väljer alltså helt fritt vad du vill ha bland halsband, armband, örhängen o.s.v. ur samtliga utav deras kollektioner – kom bara ihåg att hålla dig till maxsumman! Och hur du gör för att ha chansen att vinna detta, det får du reda på här nedan ↓

TÄVLINGSREGLER
Skriv en kommentar till det här inlägget där du berättar för mig vilket smycke från 7East du skulle välja att få hem ifall du hade turen att vinna tävlingen.

Vinnaren dras den 30:e december och kommer att kontaktas via mail.
Lycka till! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnéa Engelman

  Oj vad svårt att välja! Jag velade länge mellan Moon Halsband 42cm stål och The Ball Armband Silver men fastnade tillslut för armbandet. Jag får unna mig halsbandet som en bonus present till mig själv om jag vinner! 😉 Spännande tävling!

 2. Embla

  Så rolig tävling! Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag gärna vilja ha Moon Halsband 42 cm Guld. Var så fint med en måne. Har mest silver smycken så hade varit jättefint med ett guldigt halsband.

 3. Anki

  Tack för du hälsade på 🙂 är gärna med och tävlar. Om jag skulle vinna skulle jag vilja vinna FEMME ARMBAND GULD, sedan skulle jag ge det till en av mina svärdöttrar som fyller 30 år i januari.
  Kramiz o God Jul

 4. Herr nilssons fru

  Tack för du hälsade på 🙂 är gärna med och tävlar. Om jag skulle vinna skulle jag vilja vinna FEMME ARMBAND GULD, sedan skulle jag ge det till en av mina svärdöttrar som fyller 30 år i januari.
  Kramiz o God Jul

 5. Yasmine

  Vilken rolig tävling 😀
  Jag skulle välja Smashing Armband Stål om jag vann. Har nästan inga fina armband och tyckte att detta var superfint!
  Kram

Annons
stats