JULKALENDER - LUCKA 22 | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

JULKALENDER – LUCKA 22

Inlägget är i samarbete med Canvasbutik.

Lucka nummer 22 sponsras utav Canvasbutik och i samarbete med dom bjuder jag er på en tävling med en riktigt maffig vinst! Nu har ni nämligen chansen att vinna canvastavlan I meet my shadow in the deepening shade” (motivet som visas här ovan) i storleken 70x100cm. Jag kommer att vara riktigt avis på den som vinner den här tävlingen för jag skulle jättegärna vilja ha den här tavlan själv, haha. Fatta vad mycket djup och karaktär det ger till ett rum att ha den här hängandes på väggen!

Alla canvastavlor från Canvasbutik levereras uppspända och färdiga för upphängning. Så du som vinner behöver inte krångla med att spänna upp duken själv eller springa och köpa krokar för att kunna hänga upp tavlan, utan den levereras som sagt färdig för väggen! 🙂

TÄVLINGSREGLER
Skriv en kommentar till det här inlägget där det står att du är med och tävlar.

Vinnaren dras den 29:e december och kommer att kontaktas via mail.
Lycka till! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Vilken fantastiskt tavla! Det hade varit fantastiskt att få överraska min bror och hans flickvän med den i julklapp. De planerar att flytta ihop nu efter 7 år tillsammans, så fort flickvännen tar examen i slutet av januari. Av egen erfarenhet så vet jag att det är mycket som krävs och ska köpas in så detta hade betytt mycket. Så självklart vill jag vara med och tävla!

    Kram Sanna
    mammasvardag@hotmail.com

Annons
stats