JUL PÅ LISEBERG | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

JUL PÅ LISEBERG

Igår spenderade jag och Tobias vår eftermiddag tillsammans på Liseberg, det var första gången för oss båda att besöka nöjesparken i juletider och vi blev verkligen så himla nöjda med upplevelsen! Först och främst: HUR FINT HADE DOM INTE PYNTAT??! Ja, ni ser ju på bilderna här ovan. Så himla, himla fint verkligen! Jag som älskar pynt och framförallt ljusslingor och sånt som lyser gapade ju typ av förundran över hur fint det var under hela dom tre timmarna som vi spenderade där inne.. Haha, nej inte riktigt så, men ni fattar. Sedan så var allt bara så himla mysigt och bra uppstyrt tyckte jag 🙂 Jag hade faktiskt trott att det skulle bli långtråkigt ganska så snabbt, för jag hade typ förväntat mig att det skulle vara väldigt fint (precis som det var) och att det skulle vara det liksom, jag trodde inte att det skulle finnas så mycket att göra direkt. Men där hade jag verkligen fel! Det fanns massvis att titta på, olika aktiviteter att ta del utav, hjul att spela på, en hel del karuseller som var öppna och sist men inte minst typ huuur många olika marknadsstånd/affärer som helst att kolla i. Så jag hade nog faktiskt kunnat vara där till stängning utan att bli uttråkad, haha! Men Tobias delade väl kanske inte riktigt samma uppfattning även om han också tyckte att det var väldigt mysigt, så det fick räcka med en 3-timmarsvistelse 😉 Och för att se hela området + hinna med att äta lite goda grejer (åt churros för första gången, så sen jag vet.. haha, men MUMS vad gott!) och åka någon enstaka karusell räckte det gott och väl. Så ni som ändå bor relativt nära och vill åka dit men inte har möjlighet att offra en heldag, låt inte det stoppa er, det här är en perfekt grej att göra typ efter jobbet eller så för som sagt, tre timmar kommer du långt på!

Supermysig grej att göra för att få fart på julkänslan! Vi kommer definitivt att åka tillbaka nästa jul igen, det är vi båda helt överens om 🙂 Jag skulle helt seriöst kunna tänka mig att åka tillbaka en gång till nu i år innan jul.. bara för att det var så himla myyys, haha. Men jag får nog lugna mig och vänta tills nästa år, det blir väl inte lika mysigt om man gör det för ofta heller kan jag tänka mig.

Har ni varit på Liseberg under julen någon gång? Om inte, skulle ni vilja åka dit? (det måste ni väl vilja nu efter det här inlägget, tycker jag har sålt in det jävligt bra hahaha)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Vill du vara snäll och sluta spamma min blogg med dina tävlingar?! Skriv gärna något som har med mina inlägg att göra nästa gång om du ska kommentera, just nu har jag satt dina kommentarer som spam då det enbart står om tävlingar i dem..

Annons
stats