WHITE MINI | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

WHITE MINI

Med den här väskan är fallet precis som med skorna jag visade er i förrgår. Jag fick den i present utav Tobias när jag fyllde år, öppnade paketet och utbrast “åh jättefin!! men vi måste be om en ny..”. Precis som skorna så hade denna en hel del torkat, gult lim på sig och lite av den vita färgen var även avskavd på framsidan utav väskan. Så ja, Tobias köpte alltså två födelsedagspresenter till mig från Zara, ett par skor och en väska, och vi fick reklamera dom båda, haha.. GOOD JOB ZARA. Och reklamationen utav båda varorna tog alltså nästan hela två månader att få igenom. Återigen – Good. Job. Zara.

Hur som helst, på bilderna här ovan ser ni den nya väskan som jag fick hem för några dagar sedan. Den har också torkat, gult lim på sig, men inte lika mycket som det första exemplaret jag fick hem och bara på baksidan den här gången. Sedan har den lite hål på diverse ställen med typ tråd i, det ser typ ut som att någon har börjat sy med en symaskin och bara “åhnej fan här skulle jag ju inte sy!!!” och så har det blivit ett hål där liksom. Ett utav dom sitter i nederkant på framsidan utav väskan, ni kan se det på den första bilden om ni kollar precis över där kedjan ligger. Och sist men inte minst.. om ni är perfektionister som mig har ni förmodligen redan sett detta, men om inte så kommer ni i alla fall att se det nu efter att jag har berättat det för er. Den ena fyrkantiga silverdetaljen fram på väskan är sitter HELT SKEVT. Haha alltså åh.. så tråkigt att det aldrig kan bli rätt. Jag antar väl att man skulle ha reklamerat det här exemplaret också, för såhär ska det ju inte vara. Men ärligt talat så orkar jag inte. Jag känner faktiskt att jag kan ta en skev silverdetalj på min väska för att få slippa vara i kontakt med Zaras kundtjänst igen.. för som jag skrev i inlägget om skorna så var dom väldigt omständiga att ha och göra med och stundtals även otrevliga. Så jag nöjer mig faktiskt med väskan som den är nu. Det är ingen som kommer märka att den där grejen sitter snett när jag går förbi dom på stan ändå. Och jag tänker att det kanske till och med går att fixa till eftersom den bara är ditlimmad, så man kanske kan ta loss den och limma dit den igen så att den hamnar rakt. Men vi får se, har inte riktigt bestämt mig för om jag ska våga mig på att dra loss den än eller inte.. hehe, man kanske förstör någonting som inte går att laga och det vill man ju inte.

Sist men inte minst så vill jag bara säga att jag är jättetacksam för att jag fick dom här två presenterna från Tobias när jag fyllde år. Inlägget om skorna som jag postade i förrgår och det här inlägget om väskan är ju absolut ingen kritik mot honom, utan kritik mot Zara. Jag var inte missnöjd med presenterna i sig, utan jag var ju missnöjd med att dom var defekta. Och det har ju inte Tobias någonting med att göra. Som jag skrev i inlägget där jag visade er skorna så tycker jag att dom är skitsnygga, och det är samma sak med den här väskan. Jag tycker att den är hur ball som helst, tycker verkligen att det är så fint med det diskreta ormskinnsmönstret och jag älskar att det är en silvrig kedja som axelrem istället för en vanlig vit eller svart rem. Har dessutom ingen vit väska sedan tidigare, så det här var verkligen en jättebra present! Vill bara vara väldigt, väldigt tydlig med detta så att ingen tror att jag är otacksam gentemot mina nära och kära när dom väljer att spendera pengar på presenter till mig. För det är jag INTE!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma Engström

    Men alltså va!? Bytt två gånger och det är lim på den andra också? Så himla tråkigt att det blev reklamation på både skorna och väskan… Annars var den verkligen SÅ snygg! <3

Annons
stats