SOFT MATTE LIP CREAM / IN SEOUL | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

SOFT MATTE LIP CREAM / IN SEOUL

NYX Professional Makeup – 59kr

Vill bara börja med att be om ursäkt för kvalitén på dessa bilder. Eller ja, be om ursäkt och be om ursäkt. Det ska jag väl egentligen inte göra. För det är inte mitt fel att dom ser ut dom dom gör. Men jag ber om ursäkt å min bloggportals vägnar, så kan vi säga. Det är nämligen så att alla bilder som jag laddar upp till mitt mediabibliotek här i bloggen får en något försämrad upplösning, vilket inte alls är konstigt för så påverkas bilder utav att köras genom olika verktyg och ja.. av att processas helt enkelt. Men när det gäller vissa bilder så får min bloggportal för sig att totalmassakera dom när jag laddar upp dom. Och det är precis vad som har skett med dessa bilder. KUL :)))) Nej, men sånt händer och ni överlever nog. Tror det ser helt okej ut för er som läser via mobilen eller någon annan mindre skärm, men ja.. till er som läser på en större skärm – förlåt, men det finns inget jag kan göra åt det. Och nu kanske någon tänker att “men lägg inte upp bilderna då om dom förstörs när du laddar över dom till bloggen!!!”. Till er som tänker så har jag bara en sak att säga: Jag kämpade jävligt länge för att få till dessa bilder p.g.a. kasst ljus. Så jo, dessa ska publiceras. Jag tänker inte låta det arbetet vara förgäves. Oavsett hur oskarpa min bloggportal har bestämt sig för att göra dom när jag laddar upp dom här. Det säger jag bara.

Sådärja, nu har jag rantat klart om bildkvalitén! Nej, men det är få saker som gör mig så irriterad som när teknikens värld inte vill samarbeta med en alltså.. haha. Men hur som helst, det ni ser på bilderna här ovan är en “Soft Matte Lip Cream” i färgen “Seoul” från NYX. Och som vissa utav er kanske vet så är detta min absoluta favoritprodukt när det kommer till just matta liquid lipsticks och jag har den i massvis utav olika färger. Men den här färgen är ny för mig, och jag köpte den just för att dom andra lilatonade färgerna som jag har i den här produkten sedan innan börjar ta slut allihopa. Och man kan ju inte stå utan ett riktigt bra matt lila läppstift nu i dessa hösttider, ellerhur? 😉 Om någon nu skulle undra varför jag köpte en ny färg istället för att bara köpa om någon utav dom färgerna som jag har haft sedan tidigare och som jag vet att jag gillar så är svaret på den frågan så enkelt som att det är ju himla mycket roligare att testa en ny färg istället för att köpa en som man redan har använt flera, flera gånger. Håller ni inte med? 🙂 Och jag är definitivt inte orolig över att jag inte kommer att gilla färgen, för jag har faktiskt aldrig varit med om att jag har satt på mig en läpprodukt i en lila nyans och inte tyckt att det har sett snyggt ut. Så jag tvivlar inte en sekund på att denna kommer att göra sig toppen på mina läppar! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yasmine

    Ja jag är faktiskt glad att min hy är så fin som den är. Inget jag tar för givet, då jag har kompisar som fortfarande har stora problem. Så är supertacksam att jag har det så lätt. Dock är huden ovanför munnen skadad, så är alltid röd när det blir kallare ute. Men det är inget jag tänker på, och tänker andra på det så bryr jag mig ärligt talat inte! Så är det ju helt klart att övning ger färdighet! Jag ska på företagsfest om någon helg och då tänkte jag köra lite mer avancerat (men känner jag mig själv så kommer det sluta simpelt ändå – det är mer mig även om jag tycker mycket smink är sjuuuukt snyggt!)

Annons
stats