MINA MÅNADSFAVORITER - SEPTEMBER 2018 | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

MINA MÅNADSFAVORITER – SEPTEMBER 2018

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Filmen “BlacKkKlansman”. Den här filmen kom ju egentligen ut i augusti, men den släpptes inte i Sverige fören i början utav september och därför såg jag den heller inte fören i september – så ja, den platsar absolut bland september-favoriterna tycker jag! Och jag vet inte om det är någon som har missat den här filmen, för den har ju varit ganska omtalad. Eller det känns som det i alla fall. Det kanske bara är för att jag följer en hel rad med instagramkonton och sådant som fokuserar på att informera mycket om diverse olika samhällsproblem som t.ex. rasism som jag har sett mycket skriverier om den här filmen, jag vet inte. Men hur som helst, om någon utav er har missat den och inte har den blekaste aning om vad filmen handlar om så kommer här en väldigt kort beskrivning utav filmens handling: Filmen är baserad på en verklig historia och handlar om en svart polis i USA som infiltrerade “Ku Klux Klan (KKK)” under 70-talet. Och jag tycker verkligen, verkligen, verkligen att ni ska se den om ni inte redan har gjort det. För det är faktiskt en utav dom bästa filmerna jag har sett på länge. Den är otroligt välgjord, viktig och den utbildar samtidigt som den underhåller. Sedan så är slutet så otroligt gripande också. Blir helt tagen bara jag tänker tillbaks på det nu typ. Nej, det här är en film som väcker många känslor och som förhoppningsvis kan ge en riktig tankeställare till dom som är i behov utav det. Se den, se den, se den!

Sexy Mama anti-shine translucent powder från theBalm. Jag visade ju er för ett tag sedan att jag hade köpt det här pudret, och i det inlägget berättade jag också för er att jag aldrig tidigare har testat något puder från theBalm, men att jag har testat en hel del andra produkter från dom och aldrig blivit besviken, så därför hade jag väldigt svårt att tro att jag skulle bli besviken på deras puder. Och ack så rätt jag hade! Jag är så himla nöjd med det här pudret. Det mattar ner bra utan att ge den här torra finishen som vissa puder kan göra, utan det tillåter huden att behålla ett fint och naturligt glow utan att se oljig ut. Det ger absolut ingen “pudrig” finish, utan det smälter in superbra i huden och din övriga makeup! Sedan måste jag också säga att det funkar väldigt bra för att sätta concealern under ögonen. Jag brukar, som väldigt många andra, ha problem med att concealern creasar under ögonen, den lägger sig i dom små vecken där helt enkelt. Men sedan jag har börjat använda mig utav det här pudret så har jag inte alls haft lika mycket problem med det. Det är klart att det har hänt några gånger, det ska jag inte sticka under stolen med. Men då har det berott på att jag antingen har lagt på ett alldeles för tjockt lager concealer under ögonen eller att jag har slarvat med ögonkrämen så att jag har varit torr under mina små ögon. Men så länge jag har skött mitt hudvård som jag ska och inte råkat kaka på för mycket produkt så har min concealer inte creasat sig under ögonen när jag har satt den med det här pudret. Och det har inget utav dom puder jag har testat tidigare lyckats med, så det är ju verkligen ett bevis på att det här är ett kanonpuder!

Du kan köpa produkten här. 

Iris mom jeans (eller “the perfect mom jeans” som jag vill kalla dom) från Gina Tricot. Alltså det här är så sjukt, för jag köpte alltså dessa jeans i våras, och jag döpte det inlägget där jag visade er att jag hade köpt dom till “The Perfect Mom Jeans”. Och jag avslutade det inlägget med att skriva: “Det känns verkligen som att dom här jeansen kommer passa till typ vilken stickad tröja och vilken t-shirt som helst. Så jag tror och hoppas att jag kommer att få mycket användning för dom!”. Men sen så blev det inte riktigt så. Jag använde dom inte alls mycket till en början. Men sedan nu i september så typ exploderade min kärlek till dom här jeansen. haha. Och jag började använda dom till ALLT! Jag har använt dom flera gånger i veckan, varje vecka, under den senaste månaden. Och jag förstår inte varför jag använde dom så sällan tidigare. För det är verkligen precis sådär som jag skrev, dom passar till vilken stickad tröja och vilken t-shirt som helst. Dom är så snygga och så bekväma! Så ja.. som sagt, jag fattar inte varför det tog sådan tid för mig att verkligen börja använda dom. Men jag är väldigt glad över att jag har börjat göra det nu i alla fall för det har genererat många snygga outfits, haha 😉 Och jag kollade faktiskt upp om dessa fortfarande säljs hos Gina Tricot, och det gör dom, så det verkar vara en av deras standardjeansmodeller som säljs året runt. Dock är just dom som jag har slutsålda online, men ni kan ju kika i er närmsta Gina-butik om ni är sugna på ett par så finns dom förhoppningsvis i lager där! Annars finns precis samma modell fast med slitningar på knäna att klicka hem från deras hemsida, och dom hittar ni här.

Att @kimberleymargarita_ rakade av sig håret. Alltså typ lite konstigt att ha med på en månadsfavoriter-lista att en annan människa har rakat av sig håret känner jag, haha. Men @kimberleymargarita_ på Instagram inspirerar mig så himla mycket när det kommer till makeup. Och när hon rakade av sig sitt hår i slutet utav förra månaden kände jag bara “YESSS!! This gives me life!”, för det har verkligen gjort att hon kan ta sina makeuper till helt nya nivåer och jag blir ännu mer inspirerad utav henne nu än vad jag har blivit tidigare. Det är så coolt hur hon numera inkluderar hela sitt huvud i sina makeuper! Och det är också jävligt coolt hur duktig hon är, alltså kolla bara på makeupen med alla blommor på huvudet här ovan liksom. Vem kan ens måla sådär bra på sin egen skalle?? Jag är så imponerad! Nej, om ni inte redan följer henne på Instagram och är intresserade utav makeup eller utav konst i någon form så tycker jag verkligen att ni ska gå in och följa henne nu på direkten. Hon kommer att blow your minds med sina looks och bara.. förgylla ert flöde och boosta er med så himla mycket inspiration, jag lovar er!

Klicka här för att komma direkt till hennes instagramkonto.

Schwing black liquid eyeliner från theBalm. Ytterligare en theBalm-produkt som har fått en speciell plats i mitt makeuphjärta! Nej men ärligt talat, deras produkter upphör aldrig att förvåna mig. Det verkar som att dom inte kan skapa något annat än produkter som är riktigt jävla bra. Och jag förstår om många utav er är rädda för att köpa den här produkten just för att det är en flytande eyeliner, för väldigt många tycker ju att det är enklare att få till en snygg eyeliner med en eyelinerpenna. Men jag tycker verkligen att ni ska våga er på att testa denna eyeliner ändå! Jag är nämligen också en utav dom som alltid har föredragit eyelinerpennor och tycker att dom är mycket enklare att jobba med, men jag hade hört så himla mycket bra om just den här eyelinern från theBalm, så därför ville jag gärna testa. Det tog dock jättelång tid från att jag hade köpt till att jag faktiskt vågade testa den för första gången, för jag var rädd att jag inte skulle lyckas få till en snygg vinge eftersom eyelinern är i flytande format, helt enkelt. Men så när jag väl vågade mig på att testa för första gången så visade det sig att den här eyelinern är busenkel att jobba med! Jag har typ aldrig lyckats få till snygga vingar på så kort tid som jag har lyckats med varje gång när jag har använt den här eyelinern. Applikatorn är superdupersmal och jättelätt att jobba med, produkten torkar jättesnabbt och den torkar även helt matt, så risken för att den ska kladda av sig på locket eller så (vilket jag brukar ha problem med när det gäller dom flesta eyeliners, inte bara flytande) är minimal. Ja, det har på riktigt blivit ett flawless resultat varje gång jag har använt den här produkten till min eyeliner. Och jag är så chockad, för det är en flytande eyeliner, och jag tycker att det brukar vara svårt att jobba med flytande eyeliners, men det här utan tvekan den eyeliner som jag tycker att det är enklast att jobba med utav alla eyeliners som jag har testat. Det här är min nya favoriteyeliner helt enkelt, den slår alla eyelinerpennor jag har testat, till och med Kat Von D Beauty’s “Tattoo Liner”. Ja.. det gör den faktiskt. Och den är svårslagen hos mig, det vet ni!

Du kan köpa produkten här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats