UR ARKIVET | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

UR ARKIVET

Jag tycker att sådana här tillbakablickar är så roliga, så nu kör vi en till!

tb till iPhone 4S bildkvalité <3

Den 18:e november 2013. Här hade jag sovit över hos Tobias lördag-söndag och på söndagsmorgonen hade hans mamma gjort pannkakor med grädde till frukost som hon kom upp med till hans rum, så himla gulligt! Läste även i inlägget där jag hittade den här bilden att det här var första gången jag åt pannkakor till frukost. Det har ju blivit några gånger till efter det kan man ju säga.. haha. Jag och Tobias brukar äta det lite då och då för att mysa till det lite extra! 🙂 Läte även att detta var första gången jag åt frukost i sängen. Det har jag dock inte gjort jättemånga fler gånger efter det tillfället då den här bilden togs. Typ någon enstaka gång på hotell bara tror jag. Tycker faktiskt inte jättemycket om att äta i sängen. Snacks och så går bra, men inte mat. Då vill jag gärna ha ett bord till hands så att grejerna kan stå stabilt och så, haha. Hur är ni där? Gillar ni att äta mat i sängen?

Den 28:e november 2013. Några bilder som jag har tagit på mig själv golvet i mitt rum. Suget i blicken på dom två bilderna där jag kollar in i kameran alltså.. HAHA JÄVLARRRR! WORK. IT. GURL. Och så den superfina ögonskuggan också, so smoothly blended <333. Haha nej, jag ska inte vara för hård mot mig själv, men lite måste man ju ändå få driva med sitt yngre jag. Jag tyckte säkert att jag var jättesnygg på dom här bilderna då, annars hade jag väl inte lagt upp dom i bloggen. Och jag var säkert supernöjd med min ögonskugga också. Och det är ju faktiskt det som är huvudsaken, att jag kände mig fin då! Men jag hade INTE knipit ihop mina ögon på det där viset på bild idag och jag hade INTE gått ut med den där ögonskuggan i dagsläget heller, haha.

Den 21:e februari 2014. Då var det här min outfit för dagen. Jävla pose på första bilden ändå måste jag säga, haha. Och ni ser ju vart jag står.. granen.. ni som vet ni vet.

Den 18:e november 2014. Hahaha OMG säger jag bara! O-M-G. Här hade vi haft 80-talsstyling i skolan. Tror att det var bland dom första helstylingarna vi gjorde som alltså innefattade både hår, smink och kläder. Och som ni ser så snålade inte jag och Emmy på krutet, utan vi gick all in! 😉

Den 29:e september 2015. När jag gick i trean på gymnasiet så gick hela min klass en kurs som hette “Digitalt Skapande” och då jobbade vi en hel del med att fota och sådant. Bilderna här ovan är tagna under den kursen. Det var Elin och Ronja som tog dom, vi jobbade typ alltid tillsammans i den här kursen, så kul! Det var faktiskt en rätt rolig kurs som jag minns det. Även om vi kanske inte lärde oss så mycket för vi gjorde rätt så simpla grejer egentligen, haha. Den sista utav bilderna ni ser här ovan tycker jag jättemycket om. Jag har så fint glow på den tycker jag! Jag valde faktiskt ut den som min profilbild hos Modegallerian Magazine, för att jag gillar den såpass mycket. Så under varje artikel som jag har skrivit för dom så finns den här bilden, fast i svartvitt.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats