DAGENS.. | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

DAGENS..

Dagens humör: Trött men glad!

Dagens borde: Bli bättre på att ta mina hårvitaminer från HairLust. Det hade varit så mycket enklare om man hade kunnat ta dom vilken tid på dygnet som helst, för det är inte det att jag inte kommer ihåg att jag ska ta dom överhuvudtaget. Men dom ska ju intas i samband med en måltid. Och jag kommer oftast på att jag skulle ha tagit en när jag åt typ två timmar efter att jag har ätit.. haha, och då är det ju redan för sent. Så det vill jag verkligen bli bättre på att komma ihåg, för jag vill ju ta tre om dagen som man ska så att jag får så bra resultat som möjligt! Men jag har ju inte tagit dom så länge heller, så efter någon månad eller så får man förhoppningsvis in det som en vana så att man inte glömmer 🙂

Dagens frisyr: Uppsatt i en stram hästsvans.

Dagens smink: Mitt vanliga vardagssmink 🙂 Vilket innebär bas, bryn och mascara!

Dagens klädsel: En vit off-shoulder blus med knytdetalj och ett par ljusa jeans med slitningar nere vid anklarna. Toppat med ett guldigt, stelt halsband och ballerinaskor i rosabeiget! Längtar redan tills jag kommer hem från jobbet och får sätta på mig shorts.. haha. Långa jeans i den här värmen är inte det roligaste.

Dagens planer: Gick upp vid 05:30 för att få lite jobb gjort samt göra mig i ordning. Och i samma stund som det här inlägget publiceras (det är alltså tidsinställt, skrev det i morse) så har jag precis börjat mitt pass på Riekershopen. Ska jobba 11.00 – 17.00 där idag. Efter jobbet åker jag hem till Tobias för då ska vi gå på bio, ska bli så kul! Vi ska se “The First Purge” och jag tror att den kommer att vara riktigt bra, har gillat alla dom tidigare “The Purge”-filmerna så känns inte som att det kan gå så fel. Bion början 20:45 så när jag kommer hem sedan kommer jag förmodligen att däcka i sängen direkt, haha. Ja, det är väl ungefär sådär den här dagen kommer att se ut för mig!Dagens materiella vill ha: Jag skulle vilja ha lite nya underkläder. Känner att jag varken har så många trosor eller BH:ar som både är snygga och sitter riktigt bra. Jag letade förgäves på H&M och Cubus igår.. vart tycker ni att dom har bra och snygga underkläder till bra priser (tänker inte gå och köpa BH:ar för 500 spänn styck, haha)?

Dagens fundering: Nu har jag suttit och funderat på vad jag har för fundering idag ett bra tag. Och jag kommer inte på något tyvärr, tror det är för tidigt på morgonen för att min hjärna ska orka komma på något smart eller kul, haha. Så dagens fundering får väl bli så tråkig som: “vad är min fundering för dagen?” antar jag.

Dagens längtan: Längtar så sjukt mycket tills fredag då den här veckan med butiksjobb 11.00 – 17.00 fem dagar i rad ÄNTLIGEN är över. Vet att jag inte behöver göra någon mer sådan vecka på hela året sen så just därför ska det bli så jävla skönt när den här veckan är gjord!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats