TÄVLING - VINN EN VALFRI SKETCH AV GABBESKETCH | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

TÄVLING – VINN EN VALFRI SKETCH AV GABBESKETCH

namnlst-2cfndf_176423000_176747992

Nu var det riktigt längesedan jag körde en tävling i bloggen så jag kände att det var dags för en ny nu.

I den här roliga tävlingen har ni chans att vinna en teckning utan duktiga Gabbesketch.
Du bestämmer själv hur teckningen ska se ut helt efter dina önskemål och vad den ska föreställa. Men det är endast tillåtet med realistiska bilder som t.ex. en bild på dig själv, din pojk/flickvän, en släkting, husdjur o.s.v.

Vinnaren kommer att få sitt porträtt skickat till sig inslaget i presentpapper och med ett snöre med ett julkort till. Så detta är perfekt för att ge bort som julklapp till någon som du tycker om eller bara som en julklapp till dig själv! 🙂

TÄVLINGSREGLER
* Gå in på bloggen Gabbesketch och skriv en kommentar till ett av hennes inlägg. Det kan vara vad som helst, t.ex. “fin blogg du har :)” eller något liknande.
* Skriv en kommentar om att du är med och tävlar där du berättar vad för slags bild/porträtt du vill vinna & även en motivering till varför just du ska vinna (den personen som vinner kommer sedan få maila över den bilden ni vill ha avritad till Gabbesketch så att hon kan börja sitt ritande).

 

FÖR STÖRRE CHANS ATT VINNA
* Lägg till Gabbesketch på Bloglovin’, detta gör du här.
* Lägg till mig på Bloglovin’, detta gör du här.
* Lägg till mig på Blogkeen, detta gör du här.
* Gilla min Facebooksida, detta gör du här.

VINNAREN dras den 12 december
Lycka till!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lil' babustyle foto & vardag

  Jag är med!
  Har skrivit till henne, gillat er på bloglovin’ och gillar din sida på Facebook! 🙂

  Om jag vinner, så vill jag att hon ritar av en bild på mig och min hund som tyvärr gick bort för ett halvår sen. Ett avritat foto av henne och mig, skulle vara mer personligt än en vanlig bild. Hon var min första hund och den absolut bästa. Hon var min hund i 9½ år. Hon hade tyvärr i cancer som hade spritt sig till olika delar i kroppen, så vi var tvungen att avliva henne…

 2. Melinda

  Jag är med! 🙂
  Anledningen till att jag vill vinna är för att jag skulle vilja få min mamma avmålad till julafton, hon har haft det lite jobbigt på sistone och jag vet att hon skulle bli över lycklig av att få detta!

 3. Emma

  Jag är gärna med om chansen! 🙂
  Motiveringen till varför jag vill vinna är för att jag har alltid velat bli avritad av någon. Flera tillfällen har jag haft chansen utomland men har inte vågat att sätta mig ner och låta en främmande person måla av mitt ansikte. Det som har hindrat mig är om jag kommer bli besviken på hur resultatet blev, alltså mitt ansikte. Men hade verkligen uppskattat det som en rolig grej som man kommer komma ihåg och ha med sig. Kram! 
   

 4. Moa

  Jag vill vara med! Jag har alltid velat ha någon som har kunnat rita mig och min pojkvän, och nu har jag chansen att få det jag vill! Skulle vara super roligt om jag vann denna tävlingen, då både jag och han kan sätta upp bilden på vår vägg när vi flyttar ihop och se hur lyckliga vi är! Hade verkligen varit både uppskattat och super fint 🙂
  jag har gjort allt som står här ovan 🙂
  kram på er!

 5. therese

  Jag är med! Jag skulle vilja vinna ett porträtt för att jag vill gärna se hur mitt ansikte kan se ut på ett papper och att jag har naturlig ansikte. Jag använder nästan aldrig smink och jag tycker jag ser bättre ut om jag är helt  naturlig.

 6. Linda

  jag är med och tävlar:D jag skulle vilja vinna en bild på mig och motiveringen är att jag älskar ritade bilder men inte har något porträtt:(

Annons
stats