BREAKIE! / MAJSKAKOR MED AVOKADO, JORDGUBBAR OCH CHILIFLAKES. | MartinaOlsson

MartinaOlsson

Annons

BREAKIE! / MAJSKAKOR MED AVOKADO, JORDGUBBAR OCH CHILIFLAKES.

Den här frukosten är inspirerad utav ett recept som jag hittade i Kökets Box egna tidning “Boxzine”. I den senaste utav deras boxar fick man nämligen med en förpackning med majskakor från Friggs i smaken chiafrö och havssalt, (klicka här om du vill se alla produkter som fanns med i den senaste boxen) och i deras tidning som det medföljer ett nytt nummer utav i varje box tipsade dom om att man kunde göra snittar utav majskakorna. Då skulle man bryta isär majskakorna i mindre bitar och toppa med mosad avokado, skivade jordgubbar och parmaskinka. Men jag valde att göra om det här receptet till ett veganskt frukostrecept istället! 🙂 Jag bytte helt enkelt ut parmaskinkan mot chiliflakes och struntade i att bryta isär majskakorna, så blev det till en supermumsig och mättande frukost! Tyckte verkligen att dom här smakerna passade så himla bra tillsammans, man får liksom allt! 🙂 Sältan från majskakorna, det här milda från avokadon, sötman från jordgubbarna och så hettan från chiliflakesen. Ja, det blev verkligen jättegott tillsammans. Så det här tipsar jag er verkligen om att testa till nästa frukost!

DU BEHÖVER (till 4 majskakor):
– 4 stycken Friggs majskakor med smak utav chiafrö och havssalt
– 1 avokado
– En näve jordgubbar
– Chiliflakes

GÖR SÅHÄR:
– Mosa avokadon och lägg den sedan på majskakorna.
– Krydda med lite chiliflakes.
– Skiva jordgubbarna och toppa sedan dina majskakor med dom!

Psst! Ni har väl inte glömt att alla nya prenumeranter hos Kökets Box får den första boxen för endast 89kr (ordinarie pris 129kr) när ni signar upp er för en prenumeration och uppger koden “köketvänner” i beställningen!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats